This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Over Indean

Over Indean

Het ideaal van Indean

Ontspannen patiënten zonder angst

In Nederland kennen we een grote groep patiënten die moeilijker te behandelen is, bijvoorbeeld door een aandoening of handicap of die met angst en beven hun afspraak bij een specialist tegemoet zien. Een persoon met angst ervaart stress, kan in paniek raken en is niet snel genegen met een specialist mee te werken.

Middelen als een verdoving, een roesje, ruggenprik of narcose (anesthesie) kunnen uitkomst bieden, maar zijn vaak te ingrijpend en brengen vervelende bijwerkingen met zich mee.

Sedatie met lachgas kent geen bijwerkingen. Indean levert het Master Flux Plus systeem voor sedatie met lachgas ontworpen door TecnoGaz. Met lachgassedatie kunt ook u patiënten effectief behandelen zonder angst en stress.

Lachgassedatie is bij uitstek geschikt voor:

  • Angstige volwassen patiënten
  • Patiënten met een (meervoudige) handicap
  • Kinderen met angst voor de tandarts of de dokter
  • Patiënten met psychische problemen zoals bijvoorbeeld een fobie

Voor meer informatie over de toegevoegde waarde van het Master Flux Plus systeem voor lachgassedatie in uw praktijk nodigen wij u uit vrijblijvend contact met ons op te nemen.

    Wilt u meer informatie over de Sterilair PRO?

    Download gratis onze informatie brochure.U ontvangt de brochure per e-mail    Praktijk management Full service Officiële Tecno-Gaz dealer Praktijkgerichte trainingen