This site requires JavaScript to render the code.

Need to know how to enable JavaScript? Go here.

Sterilair PRO UV-C luchtreiniger

Sterilair PRO UV-C luchtreiniger

Tecno-Gaz SterilAir PRO, medische luchtreiniger voor uw ruimte!

De Sterilair PRO is een uniek product dat een kiem dodend effect heeft op bacteriën, virussen, sporen en schimmels. Geproduceerd door Tecno-Gaz in Italië dat al meer dan 25 jaar lucht sterilisatieapparatuur voor de medische sector ontwikkelt. De Sterilair PRO is een apparaat van de 3e generatie.

Werking Sterilair PRO:

 • Kiem dodend effect op bacteriën, virussen, sporen en schimmels door 4 krachtige Philips UV-C buizen
 • Na 1 passage door de Sterilair PRO al 99,99% effect!
 • Steriliseert de aerosolen
 • 120 M3/uur Luchtvolume behandeling per unit.

Grote voordeel:

 • Stil
 • Energie zuinig
 • Zeer lage onderhoudskosten
 • Mobiel
 • Al meer dan 25 jaar effectief in medische sector

Waar te gebruiken:

 • Behandelkamers van o.a. tandartsen, huisartsen, fysiotherapeuten, en andere (para)medici.
 • Leslokalen, kantoren, hotelkamers, winkels ( max 120 M3 )
 • Kinderdagverblijven
 • Wachtruimtes
 • Kantines van bedrijven

Het kan geleverd worden met muurbevestiging of met standaard ( optioneel ).

De combinatie van de 4 UV-C-buizen, het totale vermogen van 100W, de reflecterende kuip aan de binnenkant en de tijd dat de lucht door de Sterilair PRO trekt (filter, ventilatie, buizen, uitdrijving), zorgt ervoor dat het virus DNA met zeer hoge percentages wordt beschadigd.

Doordat de krachtige UV-C lampen volledig afgeschermd zitten, is dit product zeer veilig te gebruiken.

UV-C licht is in talloze klinische studies een bewezen effectieve methode om micro-organismen te doden. Ook de World Health Organization (WHO) adviseert UV-C licht als een effectieve methode. Ofschoon de werking op het SARS-CoV-2 virus nog niet officieel is aangetoond, bewijzen vele studies wel dat UV-C licht effectief is op andere virussen uit de Corona familie. De effectiviteit van UV licht wordt bepaald door de golflengte (moet 253,7nm zijn), intensiteit en duur van de blootstelling.

Luchtinfecties. Het probleem.

Meningitis, difterie, tuberculose, mazelen, rubella, bof en zelfs eenvoudige griep, verkoudheid en de nieuwe vormen van griep die de afgelopen jaren zijn verschenen. In sommige omgevingen is het probleem van luchttransmissie bijzonder kritisch, vooral die plaatsen met een hoge dichtheid of omzet van mensen (openbare plaatsen, ontmoetingsplaatsen, scholen, kleuterscholen enz.), Of medische of chirurgische omgevingen. Sommige zorgomgevingen zijn zelfs nog kritischer, bijvoorbeeld tandheelkundige omgevingen, waar de gebruikte sprays en echo’s microdeeltjes verspreiden die vervolgens in de omgeving worden getransporteerd. Al deze infecties komen steeds vaker voor, zo erg zelfs dat ze in sommige gevallen zelfs worden omschreven als pandemieën, die hoge kosten en grote sociale problemen veroorzaken. Op basis van de aanbevelingen van de CDC (Centers of Disease Control and Prevention), kunnen direct biologische omgevingsbehandelingssystemen worden toegepast om het risico van verspreiding van virussen in de lucht te verminderen, daarom kunnen dergelijke apparaten in elke omgeving worden gebruikt.

SterilAir PRO. De oplossing.

Tecno-Gaz is de fabrikant van SterilAir PRO, een apparaat dat we 20 jaar geleden voor het eerst hebben bestudeerd, ontworpen en geproduceerd voor tandheelkundig gebruik met als doel een extreem krachtig apparaat te creëren met kwikdampontladingslampen die een optimale bestendiging garanderen voor 9000 uur. Het is niet alleen eenvoudig en intuïtief in gebruik, het is ook eenvoudig te programmeren en vereist praktisch geen onderhoud. SterilAir PRO heeft 4 lampen ingesloten in een speciale kamer en dit zorgt voor maximale biologische resultaten. We hebben ook een zelfreinigend filter gebruikt om stof en microdeeltjes te blokkeren, waardoor het gebruik van andere filters die het luchtdebiet verminderen en periodiek onderhoud vereisen, werd vermeden. Dankzij de toegepaste technologieën kunnen we optimale resultaten garanderen, periodieke kosten elimineren en de hoogst mogelijke veiligheidsniveaus garanderen. Duizenden tandartspraktijken en artsen in Italië en over de hele wereld gebruiken dit buitengewone systeem.

 

Wat zijn de voordelen van de Sterilair PRO?

 • Geen risico voor mensen De SterilAir PRO kan de klok rond werken omdat het de straling niet in de omgeving verspreidt en daarom volkomen veilig is.
 • Geen geluid De bediening is namelijk ruisvrij. De geforceerde luchtcirculatie wordt verzekerd door speciale stille ventilatoren.
 • Geen onderhoud De SterilAir gebruikt geen dure antibacteriële filters maar simpele stoffilters omdat de kiemdodende werking wordt gegarandeerd door de lampen.
 • Programmeerbaar Dankzij een eenvoudig display.
 • Maximale effectiviteit Dankzij UV-C-stralen.

  Wilt u meer informatie over de Sterilair PRO?

  Download gratis onze informatie brochure.U ontvangt de brochure per e-mail  Praktijk management Full service Officiële Tecno-Gaz dealer Praktijkgerichte trainingen